Sortera efter: Senast inkommet   Pris   Märke Visar klockor
Välj vinkel:       Visa även:      
Öppet köp i 14 dagar

Öppet köp i 14 dagar efter mottagen leverans gäller för alla köp i enighet med distanshandelslagen. Återbetalning sker inom 1-2 dagar efter godkänd varuretur. Mer information om ert returskydd via distanshandelslagen hittar ni hos Konsumentverket.Återförsäljargaranti i 6 månader

På alla klockor erbjuder vi 6 månaders återförsäljargaranti mot funktions- och materialfel. Utöver återförsäljargaranti så kan det för nyare objekt även finnas världsgaranti från tillverkaren, detta står då angivet i objektsbeksrivningen. De klockor vi erbjuder till försäljning har kontrollerats av oss före leverans. Vi kontrollerar alltid funktion, skick och autencitet.Funktionstestad & genomgången

Vi kontrollerar skick och autencitet på alla objekt. Samtliga klockor har funktionstestats och rengjorts och levereras med 6 månaders återförsäljargaranti. Vi verifierar även så långt det är möjligt med hjälp av tillverkarregister varans ursprung och historia. I objektsbeskrivningen för varje klocka framgår om och vilka delar som ev. ej är i original samt om och när:

  • senast kända service av urmakare är utfört
  • klockans urverk senats precisionstestats
  • fullständigt trycktest upp till objektets angivna vattenskyddsnivå utförtsSäker betalning

Ni kan välja att betala direkt med kort, direktbetalning, Paypal eller bankgiro vid beställningstillfället alternativt efter att era varor levererats genom att välja faktura eller delbetalning. Ihop med våra samarbetspartners Handelsbanken, Klarna och Worldpay garanterar vi att Era uppgifter behandlas på ett säkert och tryggt sätt. Vi reserverar oss mot felaktig prissättning i vår nätbutik samt ev. prisavvikelser utanför vår kontroll.

Kortbetalning

WorldPay står för säkerheten vid köp med betalkort och inlösande bank är Svenska Handelsbanken. För köp med betalkort kommer, efter manuell kontroll, en bekräftelse på att beställningen är utförd att skickas till Er per e-post. Ert kort debiteras först då er order har godkänts.

Vi accepterar följande betal/kreditkort:

Faktura - betala efter leverans

I samarbete med Klarna kan vi erbjuda betalning mot 14 dagars faktura för ordervärden upp till 50 000 kr. För denna tjänst debiterar vi en fakturaavgift på 33 kr.

Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 25.50% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.

Delbetalning - från 0% ränta

Uret.se erbjuder, tillsammans med Handelsbanken Finans Er möjligheten att dela upp Er betalning räntefritt. Delbetalning finns som alternativ för ordervärden från 2 000 kr upp till 100 000 kr.

Ni kan som kund välja mellan följande alternativ:

Kampanjnamn Ränta Betalningar
Köp nu, betala nästa månad (29kr exp.avg) 0 % 1 st
Delbetalning 6 månader 0 % 5 st
Delbetalning 12 månader 0 % 11 st
Delbetalning 24 månader 7,95 % 23 st
Delbetalning 36 månader 7,95 % 35 st


Delbetalning upp till 12 månader med 0% ränta!
Ni kan välja att dela upp Er betalning helt räntefritt i upp till 12 månader. Första månaden är alltid betalningsfri. Det tillkommer endast en kampanjavgift på 295 kr samt 25 kr per avitillfälle. Ni kan när som helst under denna period välja att betala in hela beloppet.

Räkneexempel:
Varuvärde 18 275 kr + upplägningsavgift 295 kr + aviavgifter 11 st x 25 kr = 18 845 kr
18 845 kr / 11 betalningstillfällen = 1714 kr/månad.

Delbetalning i upp till 36 månader med endast 7,95% ränta!
Ni kan också välja att dela upp Er betalning i upp till 36 månader. Första månaden är betalningsfri. Ni kan när som helst under denna period välja att slutföra köpet genom att betala in hela beloppet.

Räkneexempel:
Varuvärde 39 975 kr + upplägningsavgift 295 kr + aviavgifter 35 st x 25 kr = 41 145 kr
41 145 kr / 35 betalningstillfällen = 1176 kr/månad + ränta på kvarvarande belopp.

Så här handlar Ni på delbetalning hos Uret.se
När Ni väljer någon av ovanstående betalningslösningar så kopplas Ni vid köptillfället vidare från vår hemsida till Handelsbanken Finans Delbetala där Ni fyller i en ansökan och får svar inom 3 sekunder om Ni uppfyller kraven eller inte. När Ni blivit godkänd och köpet gått igenom skickar Handelsbanken Finans en kopia på avtalet till Er. Detta skriver Ni under och returnerar till Handelsbanken.

När det påskrivna avtalet inkommit till Handelsbanken så börjar vi bearbeta dina varor. Observera att leveranstiden kan bli 1-2 dagar längre på grund av postgången.

Grundkrav för delbetalning
Grundkraven som Ni som konsument måste uppfylla för att nyttja Uret.ses kontofinansieringen är:
  • Ni skall vara över 18 år
  • Ni skall vara fast anställd
  • Ni skall ha en inkomst av tjänst överstigande 120 000 kr per år
  • Ni skall inte ha några betalningsanmärkningar
Kontakta Handelsbanken Finans
Ni kan kontakta Handelsbanken per brev till följande postadress:

Handelsbanken Finans Säljfinans
106 35 Stockholm

För personlig service kan Ni ringa Handelsbankens kundtjänst, tel 08-701 46 67.

Vardagar, 08.00 - 20.00
Lördagar, 10.00 - 17.00
Söndagar, 11.00 - 17.00

Direktbetalning SHB, Swedbank, Nordea och SEB

Via Paynova så erbjuder vi alla kunder i Sverige med Internetbank hos någon av de största fyra bankerna möjligheten att betala via direktöverföring. För denna betalmetod så krävs det att man har ett konto hos en bank samt åtkomst till internetbanken via lösenord eller bankdosa.

Förskottsbetalning bankgiro

Vid beställning via bankgiro kommer, efter manuell kontroll, en bekräftelse på att ordern har godkänts och avvaktar bankgiroinsättning att skickas till er per Epost. Inbetalningsinformationen finns i er orderbekräftelse som skickas till er registrerade epostadress. Efter att er inbetalning registrerats skickas en ny bekräftelse på att er order bearbetas.

Paypal

För att betala med PayPal så behöver ni ha ett PayPal-konto. Möjligheten finns vid utcheckning att skapa ett nytt PayPal-konto till vilket ni kan koppla alla de vanligaste betalkorten.

Vid betalning med PayPal är vi extra noga med att era kontouppgifter, kort osv överenstämmer med det faktiska PayPal-kontots uppgifter och tänk på att ett konto med status Verifierad hos PayPal gör att er order kan bearbetas fortare och enklare.Gratis helförsäkrad leverans

Vi samarbetar med FedEx, DHL samt svenska Posten för att kunna erbjuda så bra och säkra leveransvillkor som möjligt. Alla varor är försäkrade mot skada och förlust tills att varan levererats till Er adress. Alla försändelser aviseras per e-post mer spårningsinformation så att paketleveransen kan följas direkt då varan hämtats upp av kurir i vårt lager i Haag. För boende i Stockholmsområdet levereras varan dagtid av FedEx egna kurirer. I övriga landet ombesörjes leveransen av DHL alt. svenska Posten.Villkor & Policy

Returvillkor

Varorna får ej ha burits eller använts. Eventuell plombering utav klocka, tillbehör samt tillhörande dokumentation så som garanti- och äkthetsdokument får ej vara bruten för att skydda mot bedrägerier och kopiering utav certifikat, garanti- och/eller äkthetsbevis.
Varorna skall återlämnas i originalförpackning och det åligger kunden att ombesörja och bekosta eventuell återfrakt samt faktureringskostnader av utskickad vara. UretVintage.se löser inte ut paket mot postförskott.
Klockan skall återsändas alternativt återlämnas med rekommenderad leveransmetod. Vi rekommenderar att Ni försäkrar ev. försändelse.
Kontakta oss före retur för retur-id samt paketanvisningar.
Om Ni, mot all förmodan, mottager en skadad, icke välfungerande eller en vara som på annat sätt avviker från det som beställts, gäller fullt återköp i 14 dagar och det åligger Uret.se att ombesörja alla eventuella fraktkostnader.


Personuppgifts- och Anti-spam policy

Personuppgiftspolicy
Utlämnande av personuppgifter
Scandinavian Luxury Group LV delar inga personuppgifter kunden lämnar till sig till tredje part under såvida kunden inte uttryckligen gett sitt samtycke till detta i samband med att informationen lämnades.

Vad som avses med personuppgifter
Detta innefattar personuppgifter (så som/na) namn, e-postadress adress, telefonnummer, varor eller tjänster ni köpt såväl som uppgifter som ert besök på vår site automatiskt medger, så som ip-adress, webläsarversion, operativsystem, webadress som dirigerade er till vår site, datum och tidpunkt etc.

Anti-SPAM policy
Scandinavian Luxury Group LV medverkar ej till att skicka sk SPAM. Som kund till oss kan ni få e-post rörande er order, betalning eller annan kommunikation ni initierad samt information, nyhetsbrev eller erbjudanden kring vår kundrelation. E-postutskick från tredje part eller rörande varor eller tjänster som ej är direkt relaterade till våran verksamhet förekommer ej.

Sker automatiskt utskick ska kunden kunna avregistrera sig från dessa enkelt via en länk i e-postmeddelandet.

Jämforlistan är tom
Varukorgen är tom