Kundtjänst
Säkra betalningar
Ni kan välja att betala direkt med kort, direktbetalning eller bankgiro vid beställningstillfället alternativt efter att era varor levererats genom att välja faktura eller delbetalning. Ihop med våra samarbetspartners Handelsbanken, Collector och Worldpay garanterar vi att Era uppgifter behandlas på ett säkert och tryggt sätt. Vi reserverar oss mot felaktig prissättning i vår nätbutik samt ev. prisavvikelser utanför vår kontroll. Kortbetalning Paynova står för säkerheten vid köp med betalkort och inlösande bank är Svenska Handelsbanken. För köp med betalkort kommer, efter manuell kontroll, en bekräftelse på att beställningen är utförd att skickas till Er per e-post. Faktura - betala efter leverans I samarbete med Collector Credit AB erbjuder vi fakturaköp på ordrar upp till 50 000 kr. När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller dela upp betalningen i mindre delar. Fakturan förfaller efter 14 dagar, och en aviavgift på 29 kronor tillkommer. Fakturan sänds postalt eller via e-post. Du kan endast beställa till din folkbokföringsadress när du väljer faktura och du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället. När du fått fakturan kan du välja att delbetala upp till 36 månader genom att betala in det lägsta belopp som är angivet på fakturan. Vid delbetalning tillkommer en ränta på 19,2 procent per år. En mindre kreditprövning görs som i vissa fall vilket innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. För att se fullständiga villkor för Collectors faktura se länkarna nedan: Allmänna villkor för faktura och delbetalning Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation

Om du returnerat en vara som du betalar med faktura, har du ett tillgodohavande hos Collector. För återbetalning, v.g. kontakta Collector via contactcenter@collector.se eller ring 031 - 750 27 73. Delbetalning - från 0% ränta I samarbete med Collector Credit AB erbjuder vi delbetalning av ditt köp, upp till 50 000 kr. När du väljer detta betalsätt så kommer Collector att skicka fakturan till dig med förfallotid i slutet av månaden. De extra avgifter som tillkommer framgår av tabellen nedan samt i kassan när du väljer delbetalningskampanj. För att följa din delbetalningskampanj så behöver du betala det belopp som framgår på fakturan som skickas i mitten på varje månad. En mindre kreditprövning görs som i vissa fall innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

Om du returnerat en vara som du betalar med delbetalning, har du ett tillgodohavande hos Collector. För återbetalning, v.g. kontakta Collector via contactcenter@collector.se eller ring 031 - 750 27 73. Direktbetalning SHB, Swedbank, Nordea och SEB Via Paynova så erbjuder vi alla kunder i Sverige med Internetbank hos någon av de största fyra bankerna möjligheten att betala via direktöverföring. För denna betalmetod så krävs det att man har ett konto hos en bank samt åtkomst till internetbanken via lösenord eller bankdosa. Förskottsbetalning bankgiro Vid beställning via bankgiro kommer, efter manuell kontroll, en bekräftelse på att ordern har godkänts och avvaktar bankgiroinsättning att skickas till er per Epost. Inbetalningsinformationen finns i er orderbekräftelse som skickas till er registrerade epostadress. Efter att er inbetalning registrerats skickas en ny bekräftelse på att er order bearbetas.